BEL 0900-0609, toets het nummer in van de door u gekozen consulent en bespreek direct uw probleem (90 ct/min)

Privacyverklaring

Op deze pagina treft u de privacyverklaring van Relatiestress.nl aan. Relatiestress.nl is een initiatief van DOOR1DEUR, gevestigd aan de Koninginnelaan 33 (7315BK) te Apeldoorn en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 50973525.

Wij zijn ons bewust van de rol die wij innemen volgens de “Wet Bescherming Persoonsgegevens”. In deze verklaring leggen wij aan u uit welke persoonlijke gegevens wij van u verzamelen en wat we met deze gegevens doen. Lees daarom deze verklaring zeer zorgvuldig door.

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle bezoekers van deze website. De privacyverklaring verklaren samen met onze algemene voorwaarden hoe wij met uw persoonlijke informatie omgaan. Indien u niet akkoord bent met deze privacyverklaring, dient u de website te verlaten.

Onze verwerking van persoonsgegevens valt binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen. Om die reden is de verwerking niet aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

DOOR1DEUR behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 4 november 2018. U kunt de meest actuele versie van de privacyverklaring vinden onderaan de homepagina van onze website.

 

1. Welke informatie verzamelen wij van u?

  • Bij het invullen van het contactformulier op onze website wordt gevraagd om uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en het onderwerp van het bericht.
  • Bij het plaatsen van een reactie na contact met een consulent wordt gevraagd om uw naam, mailadres en de naam van de betreffende adviseur.
  • Bij het aanvragen van een persoonlijk consult wordt gevraagd om uw naam, mailadres en de naam van de betreffende consulent.
  • Bij het aanmelden voor de nieuwsbrief wordt gevraagd naar uw voornaam, achternaam en mailadres.
  • Indien u onze website bezoekt maar geen formulier invult op onze website, kunnen wij toch persoonlijke informatie van u verzamelen. Dit betreft informatie zoals welke browser u gebruikt, uw IP-adres, welk besturingssysteem u gebruikt en welke pagina’s u heeft bezocht op de website www.relatiestress.nl.

 

2. Wat doen wij met de persoonlijke informatie die wij hebben verzameld?

Wij gebruiken de persoonlijke informatie voor de volgende doeleinden:

  • om te kunnen reageren op uw contactverzoek
  • om uw review te kunnen plaatsen
  • om contact met u te kunnen opnemen naar aanleiding van uw review in het geval deze niet (geheel) positief is
  • om te kunnen reageren op uw aanmelding voor een persoonlijk consult
  • voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet
  • ter verbetering van onze dienstverlening. Wij gebruiken uw persoonlijke informatie om de gebruikservaring te verbeteren.

 

3. Nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief aan, waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onder meer nieuws betreffende Relatiestress.nl. Uw e-mailadres wordt alleen met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zicht kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt. Tevens kunt u zich afmelden voor de nieuwsbrief door een e-mail te sturen naar relatiestress@DOOR1DEUR.nl

 

4. Cookies

  • Relatiestress.nl kan gebruiken maken van een cookie.
  • Deze privacyverklaring is van toepassing op cookies en soortgelijke technologieën.
  • Wat zijn cookies? Een cookie is een stukje data dat door een website op uw computer wordt geplaatst. Elke keer wanneer u onze website bezoekt, verzamelen wij basis technische informatie zoals via welke website u op onze website bent terechtgekomen. Tevens gebruikt deze website cookies om bezoekers te voorzien van afgestemde informatie, om informatie te verzamelen en om de bezoeker te volgen tijdens het bezoek aan de website. Dit helpt ons om de gebruikerservaring te verbeteren.
  • Via de website relatiestress.nl wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.
  • Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

 

5. Verwijzingen naar andere websites

Deze privacyverklaring geldt alleen voor deze website.

Het kan zo zijn dat deze website links bevat naar andere websites die niet worden beheerd en/of eigendom zijn van DOOR1DEUR. Indien u door het klikken op deze link op een andere website terecht bent gekomen, geldt de privacyverklaring van die website. DOOR1DEUR is op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor deze website of voor de privacyverklaring op deze website. DOOR1DEUR raadt u aan bij bezoek van deze website om hun privacyverklaring goed door te lezen, alvorens verder te gaan op hun website.

 

6. Doorgifte aan bewerkers en derden

Persoonsgegevens worden verwerkt door bedrijven die door DOOR1DEUR zijn ingeschakeld voor de uitvoering van de overeenkomst. De wet noemt deze bedrijven ‘bewerkers’. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het bedrijf dat de hosting van onze website verzorgt. De ‘bewerkers’ handelen onder verantwoordelijkheid van DOOR1DEUR.

Persoonsgegevens zullen worden gedeeld met derden als DOOR1DEUR op grond van een wettelijke verplichting gehouden is de persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties.

 

7. Beveiliging

Wij begrijpen dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk is en wij zullen uw persoonlijke informatie beschermen in lijn met onze normale procedures alsmede de wettelijke verplichtingen.

Zo hebben wij passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de persoonsgegevens van u te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. De website heeft een SSL-certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden.

 

8. Uw privacyrechten

 U heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van uw persoonsgegevens overeenkomstig het bepaalde in de “Wet bescherming persoonsgegevens”. Als u de door u verstrekte gegevens wilt inzien en wijzigen kunt u een overzicht bij ons opvragen en vragen deze te wijzigen of verwijderen door een e-mail te verzenden naar relatiestress@DOOR1DEUR.nl of door een brief te sturen naar:

 

Relatiestress, Nationale advieslijn bij scheiding

Koninginnelaan 33

7315BK APELDOORN

Nederland