BEL 0900-0609, toets het nummer in van de door u gekozen consulent en bespreek direct uw probleem (90 ct/min)

Over Relatiestress.nl

Je ligt in scheiding en zit met heel veel vragen. Over je huis, je kinderen, alimentatie… noem maar op. Op internet staat veel informatie over scheiden. Maar dat is algemene informatie en  iedere situatie is anders, ook die van jou! En je wilt misschien niet alleen praktische informatie maar ook iemand die meedenkt over jouw situatie: hoe kan je het beste omgaan met je ex-partner en hoe kan je je kinderen zo goed mogelijk ontzien?

Zelf heb ik ruim 12 jaar in een vechtscheiding gezeten en had in die tijd dolgraag de mogelijkheid gehad om anoniem te kunnen sparren met een deskundige over mijn situatie. Ook in mijn dagelijkse mediationpraktijk merk ik dat veel mensen met vragen en twijfels zitten en behoefte hebben aan persoonlijk contact met een betrokken adviseur die meedenkt in jouw belang en dat van je kinderen. Daarom heb ik Relatiestress.nl opgericht.

Relatiestress.nl, de Nationale Advieslijn bij Scheiding, biedt de mogelijkheid om even te ‘sparren’ met iemand die blanco in de situatie staat en je advies en tips kan geven waar je weer mee verder kunt.

Hier kun je voor een klein bedrag – heel simpel – even bellen met een consulent over een probleem waar je op dat moment tegenaan loopt bij je scheiding. Daarbij kan het gaan om scheiden of blijven, financiële zaken, zorg voor de kinderen, verdriet, conflicten, hoe je het beste kan omgaan met je ex-partner, etc.. Dus geen weken wachttijd. Niet eerst een afspraak  moeten maken. Gewoon, een telefoontje en direct hulp als je met een vraag zit.

Aan de advieslijn werken inmiddels ruim 25 deskundigen mee die allemaal hun eigen specialisme hebben. Graag bedank ik hen voor de inzet en betrokkenheid waarmee zij onze bellers dagelijks te woord staan.

Ik hoop dat wij met deze advieslijn voor veel mensen hun zware scheiding een stukje lichter kunnen maken.

Mieke van der Linden,

eigenaar van bureau DOOR1DEUR en initiatiefnemer van Relatiestress.nl