Afwezig
Anouska
Box 029
Nederland
0900-0609 (€ 0,90 p/m)

 

MfN-Register mediator,  gespecialiseerd in personen- en familiekwesties en systeemtherapeut (nvrg)

LIMBURG

 

Anouska is MfN-Register mediator,  gespecialiseerd in personen- en familiekwesties en systeemtherapeut (nvrg) bij Blueprintmediation te Maastricht.

 

De ervaring leert dat conflicten zich altijd afspelen in de relationele sfeer waar belangen elkaar op een zeker moment kruisen. Dit heeft een negatief effect op het dagelijks functioneren. Voordat je het weet kom je terecht in een negatieve spiraal en krijg je klachten op allerlei levensgebieden. In gesprek gaan met Anouska betekent de (wettelijke) belangen op een rijtje zetten; helderheid krijgen over -soms tegenstrijdige- gevoelens en gedachten, en het oog richten op de toekomst. En soms is het ook gewoon je verhaal kwijt kunnen in een vertrouwelijke omgeving. Zij studeerde cultuurwetenschappen en systeemtheoretische psychotherapie.

 

Je kunt bij haar terecht met allerlei vragen die de relationele sfeer betreffen. Dat kan zijn op je werk, binnen je gezin, je vriendenkring of de hobbyclub. Heb je enkel een praktische vraag, wil je informatie of een second opinion? Ook dan helpt zij je graag verder.