Afwezig
Lennard
Box 018
Nederland
0900-0609 (€ 0,90 p/m)

Familiemediator, (relatie)coach, bedrijfsadviseur, vertrouwenspersoon, conflictcoach
NOORD-BRABANT

Jij hoeft jouw naam niet te vertellen als dat voor jou prettiger en veiliger voelt. Andersom is het wel goed om te weten wie ik ben. Mijn naam is Lennard Zwaard en ik heb een praktijk in mediation, advies & coaching. Ik ben gevestigd in Zevenbergen onder de naam Let’s Get 2-Gether.

“ Laten we er eens samen voor gaan zitten” & “Laten we nader tot elkaar komen”. Het zijn 2 vrije vertalingen van mijn bedrijfsnaam die precies aangeven wat ik als mediator dagelijks met veel plezier doe. Mensen samen tot een oplossing laten komen waar ze beiden achter staan.

Voordat jullie aan een oplossing kunnen gaan denken moet er eerst een zeer lastige vraag beantwoord worden. “Vechten of Vluchten”? Hebben jullie een keer een felle discussie of meningsverschil dan zal deze vraag als het goed is niet opspelen. Is er echter steeds vaker “ruzie in de tent” en valt er niet meer met elkaar te praten? Dit kan een signaal zijn dat er sprake is van relatieproblemen. Andere voorbeelden van dergelijke signalen zijn:

– Langs elkaar heen leven
– Kortaf reageren – Kort lontje hebben
– Leugens
– Een (groot) gebrek aan intimiteit

Bij dergelijke situaties is het prettig zijn om er met iemand over te kunnen praten. Iemand die niet gelijk met een oordeel klaar staat maar onafhankelijk en vrijblijvend kan luisteren, adviseren en hulp kan bieden als jij daar behoefte aan hebt. Bij mij heb je de mogelijkheid volledig anoniem je verhaal doen en heb jij de regie volledig in eigen handen.

Is voor jezelf de keuze al gemaakt een einde te maken aan de relatie? Ook dan kun je volledig op mijn steun rekenen en sta ik met raad en daad voor je klaar. Zo kunnen er vragen door je hoofd spoken als:

– Hoe kan ik mijn partner betrekken bij de besluitvorming?
– Hoe vertel ik mijn partner dat ik wil scheiden / uit elkaar wil.
– Wat doe ik met de kinderen? Vertellen of verzwijgen?
– Waar moet ik allemaal aan denken bij een scheiding?
– Hoe regelen we alles goed voor de kinderen?

Misschien heb je helemaal geen vragen en wil je gewoon even je verhaal doen. Wat jouw reden ook mag zijn? Ik ben maar een telefoontje van je verwijderd…

Groetjes,
Lennard