Afwezig
Marieke
Box 008
Nederland
0900-0609 (€ 0,90 p/m)

Advocaat, scheidingsmediator, collaboratie divorce advocaat

NOORD-HOLLAND

 

Marieke Zon is sinds 1992 advocaat, daarnaast is zij scheidingsmediator (lid van de vFAS en Registermediator bij het MfN) en collaborative divorce advocaat. Zij heeft zich volledig in het familierecht gespecialiseerd en heeft haar eigen kantoor in Naarden Vesting.

Marieke Zon is een ervaren en betrokken mediator. Zij staat voor duurzame oplossingen in scheidingssituaties, met specifiek aandacht voor de positie van kinderen. Niet alleen de juridische kant van een scheiding wordt door haar zorgvuldig geregeld, maar ook heeft zij de nodige aandacht voor verbetering van de communicatie tussen partners, vooral als die na de scheiding als ouders met elkaar verbonden blijven. Om cliënten optimale kwaliteit te bieden, werkt Marieke al jaren waar nodig samen met specialisten op andere gebieden, fiscalisten/pensioendeskundigen, kindertherapeuten en psychologen. Op die manier wordt de hele echtscheiding van A tot Z geregeld en zijn alle professionals die daaromheen nodig kunnen zijn voorhanden.

Marieke Zon is de oprichter van www.duurzaamouderschap.com(DONS) en van www.slimmerscheiden.nl. Beide sites beogen de positie van mensen in scheidingssituaties te verbeteren.