Afwezig
Mieke
Box 001
Nederland
0900-0609 (€ 0,90 p/m)

Mediator, relatiecoach, scheidingscoach, kinderen in scheiding en ervaringsdeskundige

GELDERLAND

 

Je kunt bij mij terecht met vragen als:

-Zal ik scheiden of blijven?

-Hoe ga ik om met relatieproblemen en hoe verbeter ik mijn relatie?

-Scheiden via een advocaat of via een mediator?

-Wat moet ik allemaal regelen bij een scheiding?

-Wat kost een scheiding?

-Kom ik in aanmerking voor subsidie van de Raad voor Rechtsbijstand?

-Co-ouderschap of weekendregeling?

-Hoe ga ik om met mijn (bijna) ex? Die weigert te scheiden / moeilijk doet/ niet mee wil werken / zich niet aan de afspraken houdt?

 

Ik kan je helpen vanuit mijn ervaring en deskundigheid als:

-MfN-registermediator

-geaccrediteerd familiemediator

-piketmediator voor rechtbank Gelderland

-auteur van de praktijkgids (echt)scheiding

-EFT-relatietherapeut

-ervaringsdeskundige

 

Als mediator begeleid ik stellen om in goed overleg uit elkaar te gaan. Di doe ik sinds 2010 vanuit mijn praktijk DOOR1DEURin Apeldoorn. Ik kan je dus alles vertellen over wat er komt kijken bij een scheiding. Omdat ik mag werken onder toevoeging voor de Raad voor Rechtsbijstand kan ik samen met jou/jullie kijken of jij/jullie in aanmerking komen voor subsidie voor je scheiding. Zorg dan dat je je definitieve aanslag inkomstenbelasting over 2016 bij de hand hebt als je belt.

Als scheidingscoach kan ik je helpen als je een gespannen relatie hebt met je ex: hoe kan je het beste omgaan met lastige situaties, wat kun je zelf doen om ervoor te zorgen dat het niet verder escaleert en hoe zorg je ervoor dat je kinderen er zo min mogelijk last van hebben.

Als relatiecoach kan ik je tips geven om je relatie te verbeteren. Dit doe ik o.a. volgens de methodiek ‘7 principes van een goede relatie’ van John Gottman. Ben je aan het twijfelen over ‘scheiden of blijven’ dan kan ik je helpen door de vragen te stellen die daarbij écht essentieel zijn. Stap voor stap kom je zo tot een helder beeld van je relatie en een beslissing.

Zelf ben ik inmiddels ruim 12 jaar gescheiden en dat ging niet altijd in harmonie. Dus ik weet als geen ander hoe heftig het kan zijn en hoe je daar uit kunt komen.  Ook kan ik vanuit eigenervaring vertellen wat er allemaal komt kijken bij een goed gedeeld ouderschap na de scheiding. Zowel in de vorm van co-ouderschap als bij een weekendregeling.

Dus zit je vast of wil je graag tips, bel me dan gerust. Ik help je graag,

Mieke