Afwezig
René
Box 017
Nederland
0900-0609 (€ 0,90 p/m)

MfN-registermediator, transformatiecoach, leerkracht PO

NOORD-BRABANT

Twijfel je al geruime tijd aan je partnerrelatie en wil je even anoniem met een onafhankelijk deskundige alles op een rijtje krijgen? Of ben je de twijfel voorbij en wil je juist praktische en betrouwbare informatie over wat voor jou de beste manier lijkt om je partnerrelatie af te sluiten? In beide stadia kan ik je met mijn bij eigenwaardig opgebouwde praktijkervaring van dienst zijn. Als familiemediator weet ik veel rondom scheidingen en als coach ‘luister’ ik al jaren, ook naar onuitgesproken verhalen en vraag juist daar op door.

 

Ben je al gescheiden en loopt het niet zoals verwacht tussen jou en je ex, je eventuele kinderen en nieuwe gezin (of juist dat van je ex)? Ook dan kan ik je vast tips geven om alles soepeler en gelukkiger te laten verlopen. Als leerkracht heb ik namelijk veel te maken met kinderen (en ouders) die lijden onder de gevolgen van een scheiding. Gelukkig ontmoet ik daar ook veel kinderen met gescheiden ouders die goed gedijen, waarvan ik de succesfactoren graag met jou deel. Factoren waar je eigenlijk al voor of tijdens je scheiding rekening mee kunt houden.

 

Naast deze professionele deskundigheid, ben ik ook ervaringsdeskundige op dit gebied. Zo ben ik sinds 2013 gescheiden en woon ik inmiddels al bijna 2 jaar met een nieuwe –eveneens gescheiden– partner, mijn kinderen en haar kinderen samen als samengesteld gezin.

 

Je kunt bij mij terecht met vragen als:

-Scheiden of blijven?

-Hoe ga ik om met relatieproblemen en hoe verbeter ik mijn relatie?

-Scheiden via een advocaat of via een mediator?

-Wat moet ik allemaal regelen bij een scheiding?

-Hoe regel ik een scheiding het best voor onze kinderen?

-Wat kost een scheiding?

-Kom ik in aanmerking voor subsidie van de Raad voor Rechtsbijstand?

-Hoe bereken ik de kinderalimentatie?

-Hoe ga ik om met mijn (bijna) ex – die weigert te scheiden / moeilijk doet/ niet mee wil werken / zich niet aan de afspraken houdt?

 

Met plezier sta ik voor je klaar om je vragen te beantwoorden en j(ulli)e zo weer een stap vooruit te helpen.

 

René