Afwezig
Samantha
Box 024
Nederland
0900-0609 (€ 0,90 p/m)

Mediator, gespecialiseerd familiemediator, stelt kinderen bij echtscheiding centraal, coach.

OVERIJSSEL

 

Bij welke vragen kan ik je zoal helpen?

-Wat komt er allemaal kijken bij een scheiding?

-Kan mediation mij/ ons helpen?

-We willen de scheiding voor de kinderen zo goed mogelijk regelen, hoe doen we dat?

-Ik twijfel over scheiden, wat kan ik het beste doen?

-Wat is het verschil tussen een advocaat en een mediator?

-Wat kost een scheiding?

-Hoe werkt dat, een ouderschapsplan opstellen?

 

Ik kan je helpen vanuit mijn ervaring en deskundigheid als:

-MfN- registermediator;

-Geaccrediteerd familiemediator;

-Coach;

Jarenlange ervaring in het voeren van gesprekken met mensen die zich in een conflictueuze situatie ten opzichte van elkaar bevinden.

 

Ik ben sinds 2006 werkzaam als forensisch professional. Vanuit die hoedanigheid heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met mensen. In het bijzonder met mensen die zich in een conflictueuze relatie ten opzichte van elkaar bevinden. Vanuit mijn werk raakte ik in 2015 bekend met mediation. De interesse voor mediation was direct gewekt; te vaak had ik al gezien dat mensen via het voeren van een juridische strijd hun ‘gelijk’ proberen te halen. Uiteindelijk levert dit vaak alleen maar teleurstelling en verdriet op omdat de werkelijke kern van de problemen niet wordt aangepakt. Ik geloof erin mensen in hun eigen kracht te zetten, zodat ze zelf oplossingen vinden voor hun problemen.

Ik ben deskundig, betrouwbaar en doortastend.

 

In 2016 heb ik de MfN-erkende opleiding tot mediator gevolgd, waarna ik mij in 2017 heb gespecialiseerd als familiemediator. Ik werd geraakt door de volgende uitspraak:

Romanschrijver Kluun (‘Komt een vrouw bij de dokter’) is gescheiden. Zijn grootste eyeopener in het hele proces was een uitspraak van zijn relatietherapeut. Die vertelde hem het volgende: “De gelukkigste kinderen zijn kinderen van wie de ouders een gelukkig huwelijk hebben. De op een na gelukkigste kinderen zijn kinderen van wie de ouders een gelukkige scheiding hebben.”

Bovenstaande visie werd mijn missie: mensen hun scheiding zo ‘gelukkig’ mogelijk laten regelen, zodat het geluk van hun kinderen blijft bestaan.

Tegenwoordig ben ik volop bezig als mediator en coach bij Bouwman & Timmer mediators in Deventer.