Afwezig
Sylvie
Box 006
Nederland
0900-0609 (€ 0,90 p/m)

MFN-mediator, gecertificeerd familiemediator, spreekt ENGLISH, FRANCAIS, HEBREEUWS

NOORD-HOLLAND

Al ruim 10 jaar bemiddel ik bij echtscheidingen en bied ik hulp aan mensen om hun scheiding op een respectvolle manier vorm te geven. Dit doe ik vanuit mijn praktijk Socrates Mediation in Castricum.

Ik merk regelmatig hoe de weg naar het besluit om uit elkaar te gaan eenzaam kan zijn. Mensen zijn niet altijd in staat om hun gedachten, bedenkingen en twijfels te delen met hun omgeving. Herkent u  dit? Dan kan ik een luisterend oor zijn.

Door de jaren heen heb ik gemerkt dat de meeste partners beginnen aan een echtscheiding met de beste intenties. Ze willen er graag samen uitkomen, maar de praktijk leert dat dat gemakkelijker gezegd is dan gedaan! Hoe komt u er samen fatsoenlijk uit? Hoe houdt u zoveel mogelijk rekening met de kinderen? Heftige gevoelens, zoals wantrouwen en onmacht, staan goede oplossingen vaak in de weg. Doordat emoties een grote rol spelen kan scheiden een verwarrend proces zijn. Wat moet ik eerst regelen: De woning? De zorgregeling voor de kinderen? De financiën?

Als (gecertificeerd) MfN-registermediator en Familiemediator (aangesloten bij de rechtbank Noord-Holland) heb ik de expertise om u van heldere informatie te voorzien en u duidelijkheid te bieden over de zaken die bij een scheiding relevant zijn.

Mede door mijn internationale achtergrond heb ik affiniteit met culturele verschillen en interculturele communicatie. Met mijn kennis en ervaring op dit gebied heb ik de afgelopen jaren veel cliënten uit verschillende culturen, achtergronden en nationaliteiten  begeleid en geadviseerd bij culturele verschillen en interculturele communicatie. Hebt u het vermoeden dat er culturele verschillen zijn in uw relatie, die invloed hebben op uw situatie, dan kan ik u hierbij helpen met adviezen en voorstellen.

Ik kan u ook te woord staan in het Engels, Frans en Hebreeuws.